Professionel erhvervsflytning

Så hvis du står og skal bruge et professionelt flyttefirma, til at stå for din erhvervsflytning - så kan vi hos Harald Blåtands Flyttefirma stå for din erhvervsflytning for dig.

Vi kan hjælpe jer med jeres erhvervsflytning når det hele virker uoverskueligt for jer, og vi kan organisere flytningen for jer. Uanset om det er en lille, mellemstor eller stor flytning i står overfor så kan vi klare opgaven for jer!

Kontakt os og få et tilbud på erhvervsflytning

Ønsker i at få en konkret pris på jeres flytning, så er i mere end velkomne til at ringe på 41 97 99 99 eller sende en mail til kontakt@haraldbflyt.dk også vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

FLYTNING ERHVERV

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte?

En flytning af virksomhedens inventar er tidskrævende og noget, der kræver ekspertise og god planlægning

Hvad koster det?
Vores priser starter helt nede fra 995 DKK i timen med 1295 DKK i timen som den højeste pris på vores pakkeløsninger. Vi tilbyder forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige størrelses flytninger.

Forsikring
Med os som dit flyttefirma på Fyn er din erhvervsflytning dækket af en god flytteforsikring, som sikrer, at du og virksomhedens inventar er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad er inkluderet?
Når du vælger en af vores løsninger, er du altid garanteret at have følgende med i prisen: Flyttemænd • Alukasse med lift • Brændstof • Forsikring.

Dækker det meste af Fyn
Ligger dit firma ikke på Fyn, og er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan få vores hjælp til at flytte? Så kan du være ganske rolig – vi dækker nemlig det meste af Jylland og Sjælland.