Når det kommer til en privatflytning, er valget af et flyttefirma afgørende. Hos Harald Blåtands Flyttefirma ApS er vores erfarne medarbejdere selve hjertet i en succesfuld flytteoplevelse, som du kan være 100% tilfreds med. Vores team udgør ikke blot et hold af eksperter, men også dine dedikerede partnere i hele din flytteproces.

Vi sørger for at være professionelle, men vil gerne give mere end bare en flytning. Vi tilbyder at stå til rådighed som guide og rådgiver. Skulle du derfor have spørgsmål eller søge rådgivning omkring de bedste valg til din flytning, vil vi gerne stå klar til at hjælpe, og bruge vores mere end 10 års erfaring til at besvare dine spørgsmål, og løse dine problemstillinger. 

Vi har en grundig proces til privatflytning

I langt de fleste tilfælde under vores privatflytning, starter vi med at lave et grundigt forarbejde, så vi er så forberedt som muligt. Processen starter med et overblik og analyse af din situation og ejendele, blandt andet af hvor du flytter fra og til. Det hjælper os med at forudse eventuelle udfordringer, og allerede have planlagt løsninger på forhånd. 

Når vi udfører privatflytning for vores kunder, har vi samtidig et enormt fokus på sikkerheden og plejen af dine ejendele. Derfor sørger vi ikke kun for at flytte dine genstande fra A til B, men sikrer at hvert møbel og genstand når frem intakt og i samme stand, som da vi tog dem under vores varetægt. 

Du kan derfor ånde lettet ud, skulle du bekymrer dig om sikkerheden af dine møbler og ejendele, eller hvis du har særligt værdifulde genstande der kræver særligt pleje, under en privatflytning. Udover at være effektive, tidsbesparende og have sikkerheden i prioritet, tilbyder vi også forsikring og dækning af dine ejendele. Læs blandt andet om vores vores forsikringsbetingelser, skulle du være i tvivl om hvad vi dækker.

Kontakt os i dag