Professionel flyttefirma i Odense med høj ekspertise

Leder du efter et pålideligt flyttefirma i Odense, der kan håndtere alle dine behov med sikkerhed og ekspertise, er vi dit oplagte valg. Med vores mere end 10 års erfaring i branchen, er vi mere end specialiseret til at gøre din flytning til en problemfri, hurtig og effektiv oplevelse. 

Hver flytteproces er ikke ens, derfor er vores tilgang også at tilpasse vores strategi til din situation. Der bliver taget højde for boligen du flytter fra og til, lokationerne, og hvilke genstande der skal flyttes. Samtidig vil vi være de bedste i branchen, og tager kun de bedste flyttemænd ind i vores firma, så vi på den måde kan sikrer vores kunder den bedste service. Vi er med træning og erfaring klar til at håndtere dine ejendele med omhu, så du kan få ro i sindet i hele forløbet. 

Vores flyttefirma dækker hele Fyn & Jylland

Vi kan hjælpe med at flytte for dig som privatperson, men hvis du har en virksomhed som skal flytte i nye lokaler så kan vi også være behjælpelige med kontor & erhvervsflytning

Vi kan være behjælpelige med at flytte for dig uanset hvor i landet du befinder dig, da vi altid bestræber os på at være et flyttefirma der kan være hvor kunderne befinder sig.

Kontakt vores flyttefirma i Odense

For at få en helt konkret pris på din flytning er du velkommen til at kontakte vores flyttefirma i Odense på 41 97 99 99 og få en snak om prisen for din flytning.

Opnå stressfri flytning med uundværlige råd fra Harald Blåtands Flyttefirma

Vi vil på bedste vis hjælpe dig, med at gøre din flytteproces så problemfrit som muligt. Derfor kan du nedenfor samlet en håndful råd, der kan hjælpe dig med en stressfri flytning. Tryk på titlerne og lær mere. 

En god flytning, kan hurtigt blive succesfuld nærmest før flytningen tager sted. Du kan med fordel opbygge en tidsplan for selve processen, men også forebyggende planlægning. Det kunne være at sætte et kryds i kalenderen på, hvornår du begynder på nedpakning af dine ting samt opsigelse af eventuelle abonnementer, såsom internet og el.

Nu kommer vi til selve nedpakningen af dine ejendele. Brug med fordel flyttekasser af ordenlig kvalitet, så du beskytter dine genstande bedst muligt. Mærk kasserne med hvilket indhold de indeholder, og hvor de skal pakkes ud. Du kommer til at takke dig selv senere!

Ved en flytning, er risikoen for skader og skrammer på dine møbler og genstande nærmest ved sit højeste. Kig dog derfor ind i om din egen forsikring dækker ved tilfælde af skader, eller tjek op på om din flyttehjælp dækker hvis nødvendigt (Det gør vi hos Harald Blåtands Flyttefirma selvfølgelig).

Flytninger fra større lejligheder eller huse, kan være et projekt af stort omfang. Overvej derfor professionel hjælp af et flyttefirma, der ikke kun kan tage byrden fra dig, men også udføre flytningen med effektivitet og sparer dig tid.